książki dla dzieci, księgarnia dla dzieci, księgarnia sopot, książki edukacyjne

Home DLA DOROSŁYCHZdrowie › Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan

  • ISBN: 9788363696351
  • Ocena
  • Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.Czy łodyga brokułu nadaje
  • Pełny opis
ISBN9788363696351
Wymiary170 x 215 mm
Liczba stron282
Oprawatwarda


Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? 
Do czego wykorzystać natkę marchewki? 
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? 

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. 

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

  • Brak komentarzy

Zobacz inne w tej kategorii

Najczęściej kupowane z tym produktem

Twój koszyk
brak produktów w koszyku
0,00 zł
Sprawdź koszyk

Kategorie Mapa strony

Ostatnio oglądane